2015. február 19., csütörtök

A 7.b osztály így készült a 2015-ös farsangra !

 Sziasztok!
2015.február 13-án a mi iskolánkban is megrendezésre került a telet záró ünnep : a farsang .
Azt hiszem mindenki nevében állíthatom , hogy az idei farsang is szuperre sikerült. Minden osztály kitett magáért és ismét a tavalyihoz hasonló szuper műsorral készültünk. A nyolcadikosok lélegzet elállító nyitótánca megalapozta az este hátralévő részét. Idén is avattunk herceget és hercegnőt akik a nyitó tánc után az első sorból élvezhették a műsort. Az legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig minden osztály elbűvölő műsorral koronázta meg a nagyérdeműt. Ha a kapott információim nem csalnak , úgy tudom idén a felsős osztályok többsége csekély segítséget kapott a pedagógusoktól. Kitartóan hétről hétre próbáltak , aminek természetesen meg is lett a gyümölcse.
A média mester klub  tagjai a hagyományokhoz hűen idén is felvették  az elejétől a végéig a produkciókat . A felvételekkel folynak az  utómunkálatok ,de ígérjük ,hogy időben elkészülünk és mindenki aki fog rendelni időben megkapja a DVD-jét . A DVD ára idén 1000-Ft lesz.
A mi osztályunk , a 7.b osztály is készült a farsangra . A próbákat megkésve alig 2 héttel az előadás napja előtt kezdtük el , mert az osztálynak nem sikerült közös megegyezésre jutnia a tánc kapcsán . Sajnos csak egy kisebb 7 fős csoporttal sikerült kiállnunk . Műsorszámunkra  sokan pozitív visszajelzéseket küldtetek felénk amiket külön köszönünk. A próbáink nagyon jó hangulatban teltek , ugyanis mindenki kivette a részét a munkából . Van aki a koreográfiában és van aki a próba időpontok megszervezésében segített. A szülők is sokat segítettek ugyanis a jelmezünk nem volt túl hétköznapi , de az ügyes anyukák nagyban a segítségünkre voltak. Táncunk címe "fekete-fehér" lett . Urbán Etelka néni osztályfőnökünknek sokat köszönhetünk , hiszen a szabad terem keresése és a hangtechnika nélkül elég nehézkesek lettek volna a próbáink. Összességében nagyon elégedett vagyok az osztályommal.
Végezetül annyit , hogy szívből gratulálok mindenkinek a produkciókhoz. ( abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy médiás révén láttam az összes műsorszámot ) nagyon ügyes volt mindenki. Az évfolyamunk nagyon izgul a jövő farsang miatt ugyanis akkor mi kapjuk azt a megtiszteltetést hogy eljárhatjuk a nyitó táncot. Sok sikert mindenkinek jövőre !
köszönöm a figyelmet nem sokára újabb cikkekkel jelentkezem ( ünk) addig is Sziasztok !
szerző: Szívek Laura
( képeket találtok a blogunkon )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése